Bizneset Daneze kërkojnë punëtorë të kualifikuar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DN, Danimarkë
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7707
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 15:25
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Mungesa e punëtorëve të kualifikuar ndikon në rritjen ekonomike të vendit. Unioni i Bizneseve Daneze mbështet iniciativën e qeverisë për të mbështetur punësimin e migrantëve të kualifikuar.

‘’Ne kemi një politikë të ashpër migrimi, përmes së cilës ne kontrollojmë se kush vjen këtu. Mirëpo, nuk duhet harruar nevojën e punësimit të migrantëve të kualifikuar’’ – tha ministri për Migrim dhe Integrim i Danimarkës Inger Støjberg, në një konferencë për shtyp.

Qeveria Daneze për këtë arsye së fundmi prezantoi një numër të madh lehtësirash, që do i mundoësojnë kompanive në Danimarkë të punësojnë punonjë jashtë kufinjëve të vendit.

Unioni i Bizneseve Daneze e mbështët këtë iniciativë të Qeverisë Daneze.

‘’Kjo është një iniciativë jo e nevojshme, por e domosdoshme. Shpresojmë që shumica në parlament do mbështesin fuqishëm këtë nismë, duke kontribuar në zhvillimin e ekonomisë së vendit’’ – deklaroi Kim Graugaard, udhëheqës i Unionit të Bizneseve Daneze.

Kujtojmë se Qeveria Daneze vitin e kaluar bëri një sërë përpjekjesh për të nxitur punësimin e jashtëm ndonëse opozita ishte kundër këtyre nismave.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 1,126 herë

#Marketing