Australia të kërkon ty. Rekrutuesit janë dërguar jashtë kufijve për të rekrutuar 5,000 individë të kualifikuar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni AU, Australi
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7726
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 00:25
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Rekrutuesit në Australi kërkojnë rreth 5,000 profesionistë jashtë kufijve të vet. Këta rekrutues kanë udhëtuar në vende të ndryshme për të parë se si mund të rekrutojnë individë.

Ministri i migrimit David Coleman deklaroi se ka dërguar rekrutues në vende te ndryshme të botës veçmas në Evropë dhe vendet e treta për rekrutimin e specialisteve të fushave të ndryshme.

Qeveria australiane po ashtu ka miratuar lehtësira në lëshimin e vizave për industrinë e teknologjisë.

Qëllimi është rekrutimi i 5,000 specialistëve në fusha të ndryshme profesionale.

Duke rekrutuar 5,000 profesionistë do ndikojmë në zhvillimin ekonomik dhe në ofrimin e zgjidhjeve për bizneset.

Pas punësimit këta profesionistë do kenë të drejtë që të aplikojnë për qëndrimin e përhershëm e më pas për shtetësinë australiane.

Në këtë projekt janë të përfshira 23 biznese që do punësojnë këta individë të kualifikuar.

Kjo ofertë ka 11 aplikues dhe është shikuar 1,319 herë