Australia kërkon punëtorë të kualifikuar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni AUS, Australi
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #2887
Data e publikimit 22 Jan 2018 - 21:37
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Autoritetet e Emigracionit në Australi kanë publikuar një listë të re të profesioneve që ka nevojë vendi për vitin 2018-2019.

Ndër profesionet e kërkuara janë: projekt menaxherët, inxhinierët industrialë, agrobiznes, inxhinieri bio, inxhinierë elektrikë, inxhinierë telekomunikacioni, kontabilistë, inxhinierë kimikë, arkitektë, pylltarë, kirurgë veterinarë dhe mësues.

Lista përfshin profesione të tilla, si psikiatër, pediatër, reumatolog, mjek, kirurg, infermiere, anesteziolog, muratorë, marangozë, mekanikë, punëtorë socialë, fizioterapistët dhe të tjerë.

Gjithë listën e profesioneve të interesuarit mund të shikojnë në faqen zyrtare të Ministrisë së Emigracionit: https://www.border.gov.au.

Kjo listë ka hyrë në fuqi nga 1 korriku 2017 dhe nuk pa pwsuar ndryshime nw vitin 2018. Ajo vlen për ata që aplikojnë për një vizë pune. Kjo përfshin një vizë pune ose vizë të përhershme për punëtorë të kualifikuar, vendbanimin e përkohshëm për një periudhë prej 4 vjetësh, kur punëtorët do të punojnë në fusha të caktuara, pas së cilës ata mund të aplikojnë për një vizë të përhershme.

Kjo ofertë ka 69 aplikues dhe është shikuar 4,835 herë

#Marketing