AU PAIR

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 28 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Konsulencë
ID e punës #3580
Data e publikimit 8 Nov 2018 - 11:42
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

AU PAIR është një i rritur nga një vend (kryesisht vendet në zhvillim) i cili ka mundësinë që të jetojë me një familje në një vend tjetër (kryesisht në ato të zhvilluara) për së paku 1 vjet. Ky person ka për obligim që të kujdeset për familjen nikoqire dhe kryesisht për fëmijët.

AU PAIR – MËNYRA MË E LEHTË QË TË BËHENI TË SUKSESSHËM

 

 • Tani keni mundësinë të gjeni familjen nikoqire përmes një procesi më të thjeshtë dhe në mënyrë më efikase
 • Ne iu ofrojmë shërbimin e shpejtë të regjistrimit në partnerët tanë të cilët janë ndërmjetësues ndërmjet jush dhe familjes nikoqire
 • Ekipi ynë profesional do jetë në dispozicionin tuaj gjatë tërë kohës

 

PSE AU PAIR?

Si një prej programeve më innovative që ka për qëllim shkëmbimin e vlerave kulturore, AU PAIR ka treguar sukses të madh. Ne si kompani tashmë jemi të kualifikuar dhe kemi një staf profesional për të qenë ndërmjetësuesi juaj. Si rezultat i rëndësisë praktike që ka AU PAIR është bërë një prej platformave më të rëndësishme të punësimit në mbarë botën.

 

SI FUNKSIONON AU PAIR

Fillimisht ne kërkojmë të dhënat tuaja personale, kualifikim, trajnimet dhe pastaj krijojmë profilin tuaj në agjensionin me të cilin kemi partneritet dhe profili juaj i shpërndahet familjeve nikoqire. Më pas familjet nikoqire kontaktojnë partnerin tonë, i cili më pas na kontakton neve dhe në këtë mënyrë ne do iu kontakojmë juve në lidhje me suksesin tuaj për të qenë AU PAIR.

 

 

KUSHTET QË DUHET PLOTËSUAR PËR TË APLIKUAR PËR AU PAIR

 

 • Të jeni së paku 18 vjeç
 • Të keni të përfunduar shkollën e mesme para se të aplikoni për këtë program
 • Të mos jeni nga ndonjë shtet që bën pjesë në grupin e vendeve të zhvilluara
 • Të jeni i përgjegjshëm, i matur, dhe kurioz në mësimin e kulturave të reja
 • Të keni passion për të punuar me fëmijë
 • Të jeni në gjendje të punoni së paku 12 muaj në familjen nikoqire
 • Të posedoni pasaportë valide
 • Të mos keni probleme shëndëtësore dhe psikologjike
 • Të mos iu ketë mohuar ndonjëherë viza për shkaqë penale
 • Të mos keni dosje penale

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 1,602 herë

#Marketing