Aplikoni urgjent për emigrim në Norvegji 4800€ rroga për puntorë të thjeshtë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni NO, Norvegji
Data e skadimit 30 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4155
Data e publikimit 29 Dec 2018 - 01:11
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Politikat e Noervegjisë për migrim janë të njejtë sikurse ato të BE. Ndonëse ajo nuk është bashkuar me BE, pra është jashtë saj, kur bëhet fjalë për migrim, ajo ka politika të ngjashme.

Norvegjia me kujdes përzgjedh personat që do pranohen si migrantë në këtë vend, duke u siguruar atyre, siguri sociale, dhe duke analizuar profesionin dhe aspiratat individuale.

Sa i përket standardit të jetës, Norvegjia është vend model i shumë migrantëve. Ajo ofron mundësi të shumta për karrierë dhe jetë të mirëfilltë sociale. Tregu i saj i punës është një shembull në mbarë kontinentin dhe ajo njihet për ofrimin e një ndihme të gjerë humanitare ish vendeve të Jugosllavisë.

Është një standard i lartë jetese, aq i lartë sa kombet e bashkuara e kanë cilësuar si vendin me standard më të lartë në 5 vitet e ardhshme.

Të ardhurat janë tepër të kënaqshme, asistenca shëndetësore shembullore. Është vendi ku shumica e personave me shkollim të mesëm kanë punë zyrësh. Sipas migrationpolicy.org pagat për punëtorët kyq sillen rreth 4,800€ në muaj, gjë që e bën këtë vend një shembull për tërë vendet perëndimore.

Kjo ofertë ka 133 aplikues dhe është shikuar 18,263 herë

#Marketing