Aplikoni urgjent për emigrim në Norvegji / 4800 euro rroga për punëtorë të thjeshtë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni NO, Norvegji
Data e skadimit 18 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #3572
Data e publikimit 29 Sep 2018 - 10:08
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Të kesh një punë, dhe një pagë në qarkullim është shumë e rëndësishme për të gjithë, pasi kështu e siguron jetesën atje ku po jeton, megjithatë sot është bërë e vështirë kjo, por jo në të gjithë botën.

Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik ka paraqitur disa shtete ku mund të  gjeni punë më lehtë se në disa vende tjera.

Më poshtë ju sjellim këto vende:

1.Norvegjia, konsiderohet si një nga vendet më të begatë për punë.

2.Suedia, numri i të papunëve : 7.4% të popullsisë.

3.Estonia, ky vend është lider në Evropën Lindore.

4.Zvicra ofron paga dhe pensione të mira.

5.Rusia, ekonomia po shërohet nga sanksionet.

6.Islanda, mund të punoni dy ose tri vende pune me kohë të pjesshme.

7.Kolumbia, ka punë, por standardi është i ulët.

 

Apliko Online: http://www.punsohu.eu/sq/formular-antaresimi

Kjo ofertë ka 102 aplikues dhe është shikuar 21,402 herë

#Marketing