Agjent dhe Përfaqësues i Fermës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni St. Gallen, Zvicër
Data e skadimit 4 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #3386
Data e publikimit 15 Nov 2018 - 07:00
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë një kandidat të kualifikuar për të punuar si agjent dhe përfaqësues i fermës sonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Krijimi i marrëdhënieve të mira me klientë
  • Të përfshihet në aktivitetet ditore në fermë
  • Të përgatitë dokumentet dhe pikat e rendit të ditës për të diskutuar
Eksperiencat
  • I aftë të punojë në disa drejtime
  • Aftësi të shkëlqyeshme kuantitative
  • Me vetë-iniciativë
  • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi dhe planifikimi
  • Njohuri bazike e gjuhës angleze

 

Lokacioni primar është në qytetin St. Gallen të Zvicrës.

 

Dërgoni sa më shpejtë CV tuaj!

e-mail:[email protected]

 

Viber: +383 49 13 13 33

Whatsap +355697311433

Kjo ofertë ka 14 aplikues dhe është shikuar 2,067 herë

#Marketing