Administrator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prizren, Gjilan, Mitrovicë, Ferizaj, Pejë, Gjakovë, Kosovë
Data e skadimit 1 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administrat
ID e punës #3586
Data e publikimit 12 Jun 2018 - 15:54
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

ADMINISTRATOR

PËR FILIALET TONA NË QYTETIN E PRIZRENIT, GJILANIT, MITROVICËS, FERIZAJIT, PEJÊS DHE GJAKOVËS

 

Përshkrimi i vendit të punës

Administratorët/et janë punonjësit kyç në operimin e aktiviteteve të përditshme biznesore në kompaninë tonë. Punonjësit që punojnë në këtë pozitë do të jenë kryesisht përgjegjës për mbështetjen e organizatës në disa mënyra të ndryshme si regjistrimi i të dhënave, komunikimi me klientë, skedulimi i termineve me klientë, shërbimet sekretariale, udhëzimi i klientëve në plotësimin e saktë të aplikacioneve dhe detyra të tjera që përputhen me natyrën e punës.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Organizimi, dhe kordinimi i takimeve dhe termineve
  • Menaxhimi i postës dhe mjeteve të tjera informuese.
  • Menaxhimi i komunikimit të jashtëm dhe të brendshëm dhe i sistemeve te informimit
  • Menaxhimi i pajisjeve te zyres
  • Mirëmbajtja e një mjedisi të pastër dhe të këndshëm pune
Eksperiencat
  • Përvojë paraprake punë në këtë pozitë.
  • Aftësi të qëndroni e qetë ndaj dinamikës së punëve, veçanërisht në kontekstin e menaxhimit të palëve
  • Aftësi të jashtëzakonshme organizative
  • Aftësi të punoni në ekip
  • Gatishmëri për të treguar iniciativë në ide të reja dhe inovative

 

Nëse jeni një individ që i posedon të gjitha këto aftësi apo shumicën prej tyre atëherë mos hezitoni të aplikoni.

Kontakt: +383 49 13 13 33

Mezi presim të njihemi me anëtaret e reja të ekipit tonë profesional!

#Marketing