8 gjëra që duhet t’i dini nësë vendosni të migroni në Kanada

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni CA, Kanada
Data e skadimit 31 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7723
Data e publikimit 5 Sep 2019 - 18:59
Punsohu.eu
Adresa Prishtinë, Lagja Kalabrija, Objekti I, Kati I nr.13
Emaili [email protected]
Uebfaqja www.punsohu.eu
Rrjetet
Përshkrimi

Migrimi në një vend të ri është një hap i madh, edhe në shtetet që i respektojnë migrantët sic është Kanadaja. Ju e leni anash tërë jetën tuaj, duke ndërtuar një shtëpi të re, një jetë të re, duke krijuar një rreth të ri, do mësoni një gjuhë të re. Të keni mbështetje në këtë proces është një gjë e mahnitshme, dhe do ndjeheni më i lehtësuar. Ja disa pika që duhet t’i dinë personat që vendosin të migrojnë në Kanada:

 

  1. Cdo i pesti banor i Kanadasë është migrant
  2. Ju nuk keni nevojë për një vend pune që të migroni në Kanada
  3. Ju mund të keni përparësi në procesin e migrimit nëse jeni profesionist i kualifikuar
  4. Qëndrimi i përhershëm është një fillim i fitimit të shtetësisë
  5. Qeveria Kanadeze ofron një sërë burimesh integrimi për migrantët
  6. Krijoni një CV të stilit kanadez
  7. Përgatituni të përgjigjeni në një sërë pyetjesh në intervistë
  8. Dini se cfarë page të kërkoni
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 2,468 herë

#Marketing