Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EN, Britani e Madhe
Data e skadimit 28 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10551
Data e publikimit 28 Jul 2020 - 14:00
protechsiteservices
Adresa England
Emaili protechsiteservices Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne jemi një kompani rekrutuese që rekruton individë nga fusha e ndërtimtarisë, elektronikës dhe mekanikës.

Ne rekrutojmë individë nga shumë vende të ndryshme të botës dhe për momentin po kërkojmë që të rekrutojmë një zdrukthëtar për lokacionin e qytetit Amersham.

Klienti ynë ofron paga të shkëlqyera për kandidatin ideal.

Eksperiencat

Kandidati duhet të jetë i kualifikuar si zdrukthëtar dhe të posedojë veglat e veta të punës.

Gjithashtu duhet të jetë në gjendje të na ofrojë së paku 2 referenca nga punëdhënësit e mëparshëm.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 45 herë