Social Media Intern

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 16 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mbështetje teknike Saktësi
Kategoria Tjera
ID e punës #7841
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 15:45
Prosperoware
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Social Media Intern will be responsible for implementing and monitoring the company’s ‘Social Media Strategy’ in order to increase brand awareness, improve marketing efforts, and increase sales.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Implement and monitor our social media strategy and campaigns
  • Report on campaign success with pre-defined KPIs
  • Use social media automation marketing tools
  • Collaborate with Marketing, Sales, and Product Development teams
  • Suggest content and campaign ideas
Eksperiencat
  • Prior experience with managing and developing content for LinkedIn and Twitter
  • Good understanding of social media KPIs
  • Critical thinker and problem-solving skills
  • Great interpersonal and communication skills
  • Junior/Senior student in university level

Qualified candidates should send resumes (in English) to careers-[email protected] with Social Media Intern in subject. If you require any further information, feel free to contact us at +383-49-268-559

#Marketing