Mish-shitës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tronsberg, Norvegji
Data e skadimit 10 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #10454
Data e publikimit 6 May 2020 - 01:54
Proffice
Adresa Oslo
Emaili Proffice Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.proffice.no
Rrjetet
Përshkrimi

Për lokacionin tonë në Tronsberg kërkojmë mish-shitës posaçërisht me përvojë në therrjen e pulave dhe njohjen e produkteve të cilat prodhohen nga pulat

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Detyat e punës do të lidhen kryesisht më linjën e prodhimit. Natyra e punës kërkon që të jeni i fortë fizikisht prandaj gjendja e mirë fizike është një kërkesë kruciale e këtij vendi pune.

Eksperiencat
  • Është së paku 18 vjeç
  • Ka përojë në industrinë e mishit
  • Posedon patent shoferin, dhe i cili mund t’a shfytëzojë veturën e kompanisë
  • E njeh gjuhën angleze apo/dhe norvegjeze, apo është i gatshëm të mësojë gjuhën norvegjeze
  • Ka shëndet të mirë dhe gjendje të mirë fizike
  • Është stabil dhe i besueshëm
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 172 herë

#Marketing