Java Developer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Winnipeg MB, Kanadë
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #5030
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 14:00
Procom
Adresa Mississauga ON
Emaili Procom Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Çdo ditë ne jemi ne lidhje me konsulentet e IT, menaxherët e projektit dhe  analistë te ndryshem te biznesit. Nëse jeni duke kërkuar për të përdorur një aftësi të veçantë ne grup ne mund të ju sigurojm punë që përputhet me këtë.

 

Eksperiencat
  • Scripting (Java script, XSLT, ANT)
  • Applications Servers (WAS/JBoss)
  • Operating Systems (AIX, Windows)
  • Apache
  • Apache CXF
  • Hibernate
  • Spring
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 53 herë

#Marketing