Agjent/e në Terren (15)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 5 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7317
Data e publikimit 10 Jul 2019 - 09:00
Pro Aqua Vivenso
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Inovative gjermane: PRO AQUA VIVENSO

Në zgjerim e sipër, shpallë:

KONKURS

15 vende të lira pune si Agjent/e në Terren.

Orari fleksibil dhe mund të përshtatet nga vetë punonjësit.

Data e fillimit: 20 Gusht. Përzgjedhja dhe seleksionimi do të bëhet gjatë muajit Korrik. 

Kriteret:

  • Të jetë i/e komunikueshme,
  • Të jetë i/e gatshme për punë ekipore,

Infomacion me rëndësi: Nuk kërkohet pervojë e mëparshme pune.

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit të drejtohen në numrin e telefonit:

049/270-000, apo në Viber; me të dhënat personale:

  • Emri, mbiemri,
  • Adresa e banimit,
  • Mosha, dhe
  • Një numër kontaktues.

#Marketing