Instalues I Klimave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 17 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Bashkim i paisjeve Bashkpunues Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Planifikim Saktësi
Kategoria Administratë
ID e punës #7831
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 12:30
Primus Engineering
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania "PRIMUS engineering" me seli ne Obiliq e cila merret me Klimatizim - Ventilim.

Eksperiencat
  • Përvojë pune min. 1 vit (I kualifikuar për këto pozita)
  • I përgjegjshëm dhe i saktë në punë
  • I gatshëm për punë nën presion dhe me orar të zgjatur ndonjëherë.
  • Patent Shoferi kategoria B.

Vërejtje:

  • Orari i punës e Hënë - Shtune prej orës 8:30- 17:30
  • Kontrat pune afatëgjate.

Te interesuarit mund te na kontaktojne nga ora 9:00 deri 17:00.
Tel: 044 / 74 25 52
044 / 27 86 86
E-mail: [email protected]
Web: www.primus-ks.com

#Marketing