Asistente Ne Administrate

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fushë Kosovë, Evropë
Data e skadimit 6 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Administratë
ID e punës #8718
Data e publikimit 8 Oct 2019 - 10:30
Primex
Adresa Fushe Kosove
Emaili Primex Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

ASISTENT / E NË ADMINISTRATË

Eksperiencat
  • TË KETË NJOHURI TË MIRA NË KOMPJUTER
  • TË JETË I/E AFTË PËR PUNË NË GRUP DHE PUNË NËN PRESION


Vendi: Fushë Kosovë

Per te aplikuar dergoni CV ne: [email protected] ose ne Viber +38649937807 duke shenuar poziten qe aplikoni ne Subject

ADRESA : Fushë Kosovë : “Rr. Nëna Terezë”,
TEL: +386 49 937 807

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 143 herë

#Marketing