Shitëse

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oy-Mittelberg, Gjermani
Data e skadimit 12 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #10285
Data e publikimit 31 Mar 2020 - 15:11
PRIMAVERA
Adresa Oy-Mittelberg
Emaili PRIMAVERA Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kryeni bashkëpunim të ngushtë me fushat e marketingut, prodhimit, blerjes, sigurimit të cilësisë dhe zhvillimit të paketimit.

Te jeni te gatshem te merrni pjese ne trajnime të vazhdueshme  dhe pjesëmarrje në seminare dhe panaire

Eksperiencat

Te keni njohuri dhe interesim rreth produkteve kozmetike

Njohje te gjuhes gjermane

Njohje te kompjuterit

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 274 herë

#Marketing