Sherbimi me Kliente

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Freudenstadt, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #4034
Data e publikimit 7 Dec 2018 - 11:45
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Sherbimi i klienteve te restaurantit
 • Ju jeni përgjegjës për aktivitetet përgatitore dhe përcjellëse
 • Ju transferoni pervojen tuaj tek kolegët e rinj dhe të trajnuarit
 • Përgjegjës për një proces të qetë në fushën e përgjegjësisë
 • Pajtueshmëria dhe zbatimi i standardeve të shërbimit
 • Kënaqshmëria e mysafirëve tanë të kërkuar
 • Pajtueshmëria me të gjitha rregulloret e higjienës
Eksperiencat
 • Ju keni përfunduar me sukses trajnimin ose praktiken ne hotel ose restaurant
 • Keni një pamje miqësore dhe profesionale
 • Te jeni te sinqerte dhe te deshironi të punoni në një ekip harmonik dhe dinamik që dëshiron të evoluojë vazhdimisht
 • Te jeni te gatshëm të punoni edhe gjatë fundjavave dhe pushimeve
 • Te punoni ne mënyrë të pavarur, te jeni përgjegjës dhe fleksibil ne pune
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 184 herë

#Marketing