Pastrues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Lübbenau, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Organizativ Veprimet e Pavarura
Kategoria Hoteleri
ID e punës #5270
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 09:45
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Monitorimi dhe ndihma në pastrimin e përditshëm
 • Kontrolloni dhe lironi dhomat e pastruara
 • Renditja e mallrave dhe furnizimeve të ftuar
 • Monitorimi i pastërtisë në të gjithë zonën e ftuar / zonën e hotelit
 • Bashkëpunim të ngushtë me të gjitha departamentet
 • Të marrë pjesë në mbledhjet e drejtuesve të departamenteve
Eksperiencat
 • Te keni te perfunduar ndonje trajnim ose praktike ne hoteleri
 • Talent organizativ dhe ndjenjën e pastërtisë dhe rendit
 • Përvoja profesionale në shtëpi të krahasueshme
 • Orientimi i lartë i mysafirëve dhe i shërbimit
 • Metodë e pavarur e punës
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 815 herë

#Marketing