Ndihmës i Menaxherit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Frankfurt, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Punë ekipore
Kategoria Menaxhment
ID e punës #5004
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 17:00
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Planifikimi, kontrollimi dhe kontrolli në të gjitha degët (restorant, bar, dhe shërbim në dhomë)
  • Planifikimi i vendosjes së personelit dhe zhvillimi i punonjësve
  • Inventarët dhe blerjet
  • Rendi i mallrave
  • Trajnimi i nxënësve
  • Kontrolli i pajtueshmërisë me standardet e shërbimit dhe higjienës
  • Linja e zhvendosjes
Eksperiencat
  • Ndonjë trajnim të përfunduar në hotelieri
  • Një pamje miqësore, e pastër dhe e sigurt
  • Vetëdijësimi i theksuar i cilësisë, fleksibiliteti, puna ekipore
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 188 herë

#Marketing