Ndihmës/e në Pastrim

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 31 May 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Kujdesshmëri Mirëmbajtje Punë ekipore
Kategoria Hoteleri
ID e punës #4990
Data e publikimit 14 Mar 2019 - 13:00
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrolli i dhomave të qëndrimit dhe largimit, si dhe hapësira publike
  • Bashkëpunim të ngushtë me kompaninë tonë të pastrimit
  • Përgjegjësia për gjendjen e përgjithshme të shtëpisë
  • Kujdesi për mysafirët tanë VIP
  • Rregullimi dhe pastrimi i secilen dhome ne hotelin tone dhe dorzimi i celesave tek recepsioni
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne ndonje hotel ne pastrim ose te ngjajshme
  • Kjo do te jete per ju një pozitë interesante, sfiduese
  • Do te punoni me nje ekip te mire ne te cilin do te ambientoheni shume shpejte
  • Aftesi shume te mire komunikuese
  • Njohja e gjuhes gjermane do te jete perparesi per secilin prej jush!
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 248 herë

#Marketing