Mikeprites Restauranti

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Freudenstadt, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #4033
Data e publikimit 7 Dec 2018 - 11:00
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Sherbimi i ushqimit ne menyre te duhur dhe te paster si dhe sherbimi i pijeve
  • Këshilla profesionale për mysafirët tanë në lidhje me ushqimin dhe pije
  • Përgatitja e puneve tjera sa i perket sherbimit dhe puna pasuese në restorant dhe në ngjarje
  • Higjiena e vendit të punës dhe përputhshmëria me standardet e restaurantit
Eksperiencat
  • Trajnim ose praktike te perfunduar ne fushen e gastronomise(departamentit te hoteleve dhe restauranteve)
  • Përvoja në gastronomi  është një avantazh
  • Gatishmëria e lartë e shërbimit dhe kënaqësia në trajtimin me mysafirët tanë
  • Pamje e pastër dhe punë ekipore
  • Aftesi te mira komunikuese dhe te jete sa me i pergjegjshem ne pune
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 256 herë

#Marketing