Menaxher Restauranti

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Baiersbronn, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 30 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #4035
Data e publikimit 7 Dec 2018 - 12:15
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Mbështetja e menaxherit të restorantit në aktivitetet administrative
 • Marrëveshje me zëvendës menaxherin e restorantit
 • Koordinimi i zonave të shërbimit
 • Optimizimi i proceseve të shërbimit
 • Motivimi dhe trajnimi i të punësuarve
 • Pajtueshmëria dhe zbatimi i standardeve të shërbimit
Eksperiencat
 • Te keni te përfunduar trajnimin profesional në restorant ose në departamentin e hotelit
 • Disa pervoja te puneve te mehershme ne lemine e gastronomise
 • Deshire te punoni ne drejtim te mysafireve te restraurantit
 • Frymën e ekipit, motivimin, elasticitetin dhe fleksibilitetin
 • Përgjegjësia, veprim i orientuar nga mysafirët
 • Gëzimi i kontaktit të mysafirëve, ndërgjegjësimi i cilësisë dhe një sy për detajet e dashura
 • Punë në skuadër, sjellje të mira dhe një pamje të pastër
 • Fleksibiliteti, ndjenja e përgjegjësisë dhe një mënyrë e rregullt dhe e besueshme për të punuar
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 153 herë

#Marketing