Kuzhinier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Wolfsburg, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7448
Data e publikimit 16 Aug 2019 - 09:00
Presented by HOTELCAREER
Adresa Thiemendorfer Mark 2, 06796 Brehna, Deutschland
Emaili Presented by HOTELCAREER Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Menaxhimi i kuzhinës.
  • Udhëheqja, koordinimi dhe motivimi i një ekipi të ri prej rreth 10 punonjësish.
  • Sigurimi i një procesi të qetë të punës.
  • Bashkëpunim kreativ në zhvillimin e të gjitha ushqimeve të përgatitur.
  • Sigurimi i përputhshmërisë me standardet e cilësisë dhe rregulloret e higjienës në përputhje me HACCP.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 209 herë

#Marketing