Udheheqes i Ekipit per Evente

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Künzelsau, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #4032
Data e publikimit 7 Dec 2018 - 09:16
Presented by GASTROJOBS
Adresa In den Weinbergen 5 , 55130 Mainz Deutschland
Emaili Presented by GASTROJOBS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Udhëheqja dhe koordinimi i ekipit banket
 • Sigurimi i një procesi të qetë të shërbimit
 • Puna ekonomike sipas specifikave të kompanisë
 • Sigurimi dhe kontrolli i cilësisë
 • Organizimi dhe mirëmbajtja e inventarit dhe pajisjeve të punës
 • Planifikimi, zbatimi, koordinimi dhe kontrolli i proceseve administrative
 • Organizimi i ngjarjeve me klientin
Eksperiencat
 • Ju keni një trajnim të përfunduar profesional ne kete drejtim ose te ngjajshme
 • Disa pervoja menaxhuese ne zonen e banketit ose ne hoteleri
 • Pasion për punën tuaj
 • Te keni nje pamje te sigurt dhe të pastër
 • Motivimi i lartë dhe ndërgjegjësimi i cilësisë
 • -Aftësitë organizative
 • -Punoni në mënyrë të pavarur dhe me përgjegjësi
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 179 herë

#Marketing