Menaxher i Personelit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 25 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Restaurant
ID e punës #4051
Data e publikimit 13 Dec 2018 - 14:30
Presented by GASTROJOBS
Adresa In den Weinbergen 5 , 55130 Mainz Deutschland
Emaili Presented by GASTROJOBS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Entuziazëm per pritjen e mysafireve tuaj
  • Menaxhimi i personelit dhe planifikimi i punonjësve
  • Asistencë në menaxhimin e biznesit të restorantit
  • Kontrolli i menaxhimit të mallrave
  • Trajnimi i të punësuarve
Eksperiencat
  • Trajnimi i kryer profesional ne kete drejtim ose te ngjajshme
  • Përvoja profesionale, nëse është e mundur në hoteleri, apo të ngjashme
  • Frymën e ekipit,përgjegjësia dhe besueshmëria
  • Motivimi për veten dhe ekipin tuaj
  • Njohja e gjuhes gjermane eshte avantazh per secilin aplikues
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 194 herë

#Marketing