Kamarier/e (2 vende) dhe Shankist/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 17 Jun 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Hoteleri
ID e punës #6903
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 18:00
PPM Restaurant
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • T'i mirëpresë klientët;
  • T'i informojë klientët rreth menysë dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
  • Të merr porosinë si dhe të servojë ushqimin dhe pijet e kërkuara;
  • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që klientët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre;
  • Të kryej detyrat që i caktohen.
Eksperiencat
  • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese;
  • I/e motivuar për punë;
  • Përvojë pune ne fusha te ngjashme (në përgatitjen e koktejeve dhe pijeve të ndryshme);
  • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar).

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke na kontaktuar përmes emailit: [email protected] apo numrit të kontaktit: 044 490 690

#Marketing