Punëtorë në Autolarje (2)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Evropë
Data e skadimit 31 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #9393
Data e publikimit 31 Oct 2019 - 11:00
Portal Pune Sh.p.k
Adresa Prishtinë
Emaili Portal Pune Sh.p.k Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

"Portal Pune" Sh.p.k per klient të sajë me adresë në Prishtinë, shpall konkurs për:

Punëtorë në Autolarje (2 Pozita).

Ofrohet:

Paga 300 Euro Neto, ushqimi dhe pijet mbulohen nga punëdhënësi.

Orari i punës: Me dy ndërrime.

Mosha e preferuar: 18 - 40 vjeçar.

Të interesuarit të kontaktojnë në këtë numër: 045 518 222 (ose permes viberit).

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 81 herë

#Marketing