Mekanik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bergen, Norvegji
Data e skadimit 3 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #10262
Data e publikimit 25 Mar 2020 - 16:33
PORSCHE
Adresa Besøksadresse: Ryenstubben 7 N-0679 Oslo
Emaili PORSCHE Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.porsche.com/norway/
Rrjetet
Përshkrimi

Si rezultat i rritjes së kërkesës së punës Porsche me lokacion në Bergen kërkon mekanik të kualifikuar.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Certifikim si mekanik
 • I pasionuar pas markës Porsche
 • I orientuar në shërbime dhe i ndërgjegjshëm në cilësi
 • Do të punoni me teknologjinë e fundit automative
 • Duhet të jeni i pavarur, i saktë, i rregullt dhe bashkëpunues
 • Të keni dëshirë për vetëzhvillim profesional
 • Të jeni fleksibil sa i përket orarit të punës
 • Të kontribuoni në mjedisin e punës
 • Të menaxhoni situatat stresuese dhe të jeni i aftë t’i respektoni oraret
 • Të njihni teknologjinë e Porsche
 • Të posedoni patent shoferin
 • Të njihni gjuhën angleze
 • Të keni njohuri në IT
Eksperiencat
 • Të jeni pozitiv dhe sjellje të mirë
 • Të jeni i aftë të krijoni raporte të mira
 • Të keni stil të qartë komunikimi
 • I saktë dhe i strukturuar
 • Njohuri të mira në IT
 • Aftësi për të punuar në ekip
 • Ambicioz dhe i vendosur
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 152 herë

#Marketing