Sigurim

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Komunikim Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #8781
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 13:45
Pond Security
Adresa Bremen Germany
Emaili Pond Security Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrollet hyrëse të personave dhe automjeteve
  • Shërbimet e pritjes dhe transportuesit
  • Pajtueshmëria me sigurinë, cilësinë dhe standardet e performancës
  • Menaxhimi i raportimit, shkrimi i raporteve të incidenteve
  • Shërbim i armatosur
Eksperiencat
  • Besueshmëria sipas ligjit të armëve, për përdorim në zonat e armatosura
  • Gjermanisht në njohuritë themelore të folura dhe të shkruara / anglisht
  • Pa bindje / reputacion të patëmetë
  • Aftësi bindëse komunikuese dhe fleksibilitet miqësor dhe sjellje miqësore, përsa i përket punës në ndryshim
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 376 herë

#Marketing