Administrator teknik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oslo, Norvegji
Data e skadimit 22 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #10260
Data e publikimit 25 Mar 2020 - 15:04
POLITIET
Adresa Norway
Emaili POLITIET Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.politi.no
Rrjetet
Përshkrimi
 • Për stafin tonë teknik kërkojmë një kandidat të kualifikuar për të punuar në pozitën administrator.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • I pavarur dhe i ndërgjegjshëm në cilësi
 • I strukturuar, i rregullt dhe sistematik
 • Aftësi për të punuar në mënyrë pro-aktive
 • I orientuar dhe i aftë për ndryshime
 • I orientuar në vendimmarrje
 • Kurioz dhe entuziast
 • Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi
Eksperiencat
 • Nivel univeristar apo përvojë pune në këtë fushë
 • Përvojë teknike
 • Përvojë në operimin e sistemeve ICT
 • Njohuri e gjuhës angleze në të folur dhe në të shkruar
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 162 herë

#Marketing