Menaxher I Punëtoreve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Freudenstadt, Gjermani
Data e skadimit 21 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #3861
Data e publikimit 3 Nov 2018 - 07:00
PMB Recruiting GmbH Personalberatung
Adresa Freudenstadt, Deutschland
Emaili PMB Recruiting GmbH Personalberatung Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kontrolli dhe menaxhimi i kontraktorëve
  • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i sistemit të mirëmbajtjes
  • Përgjegjësia për sigurinë e stacionit të shërbimit dhe përputhshmërinë me rregulloret ligjore
  • Menaxhimi dhe koordinimi i projekteve të ndërtimit si dhe përgjegjësia e buxhetit
Eksperiencat
  • Të keni të perfunduar trajnimin ose praktikë në fushën e menaxhimit ose të ngjajshme
  • Entuziazëm dhe përvojë në fushën e teknologjisë
  • Siguria dhe ndërgjegjësimi ne pune
  • Aftësi të orientuara drejt zgjidhjes, fleksibël dhe të avancuar, pamjen e sigurt dhe aftësitë e komunikimit në të gjitha nivelet
  • Aftësi shumë të mira në trajtimin e produkteve të MS Office (Word, Excel)
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 170 herë

#Marketing