Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 30 Apr 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10189
Data e publikimit 4 Jan 2020 - 18:00
Plumber Sunde AS
Adresa 4100 Jørpeland
Emaili Plumber Sunde AS Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.finnpersonal.no/en/
Rrjetet
Përshkrimi
  • Akomodimi dhe tarifat shoqëruese të paguara nga punëdhënësi
  • Punëtorët kanë dhomën e tyre, me qasje të përbashkët në një kuzhinë, banjo etj
  • Punëtorët do të regjistrohen në zyrën e sigurimeve shëndetësore
  • Transporti dhe pushimet nga punëdhënësi
Eksperiencat
  • Përvojë 5 vjeçare në instalime elektrike
  • Njohuri për instalime të vjetra dhe të reja elektrike
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 333 herë