Shitës/e i/e bimëve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Eskilstuna, Suedi
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #7863
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 10:00
Plantagen Sverige AB
Adresa Eskilstuna
Emaili Plantagen Sverige AB Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ekspozimi i bimëve.
  • Ruajtja e bimëve.
  • Shitja e bimëve.
  • Kontakti dhe komunikimi me klientët.
  • Aktivitet në ekspozita dhe kampanja.
  • Shitje me shumicë dhe pakicë.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 80 herë

#Marketing