Infermiere

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 4 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #9449
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 09:15
PI - Qendra Estetike
Adresa Kosove , Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

POZITA:

  • Infermiere me licencë të punës

PI Qendra Estetike  hap konkurs për pozitën, Infermire me Licens të punës , aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike [email protected]

Ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e
mëparshëm , diploma e fakultetit , licensa e punës etj .Preferohet njohja e Gjuhes Angleze.
Obligative vendbanimi në Prishtinë
• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-221-001 / 045-255-005
• Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.
ADRESA: Gjendemi në Bulevardin Nëna Tereza (përballë Rings Caffe).

#Marketing