Hidraulik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Aschaffenburg, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #3738
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 15:45
PHILIPP GmbH
Adresa Aschaffenburg, Germany
Emaili PHILIPP GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Komisionimi, riparimi dhe instalimi i sistemeve hidraulike
  • Mirëmbajtje dhe riparime hidraulike
  • Tubacionet dhe tubat e makinave
Eksperiencat
  • Të keni ndonjë trajnim ose praktikë në hidraulikë ose ndonjë kualifikim të ngjajshëm
  • Përvoja e punës në hidraulikë e preferueshme
  • Njohuri hidraulike
  • Patentë shofer e preferueshme
  • Njohuri të gjuhës jo te domosdoshme mirëpo të preferueshme
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 959 herë