Punëtor në ndërtimtari/punonjës/ndihmës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin Zehlendorf / Steglitz, Gjermani
Data e skadimit 15 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Paga 10,52 € në orë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3905
Data e publikimit 9 Nov 2018 - 09:45
perZukunft Arbeitsvermittlung GmbH & Co. KG
Adresa Frau Osei Karl-Marx-Str. 127
Emaili perZukunft Arbeitsvermittlung GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www : http://www.perzukunft.de
Rrjetet
Përshkrimi

Do kërkohën punonjës/e për lokacionin e Berlinit..

Ju do performoni në punët e rrënimeve apo aktivitete të vogla elektrike. Vendi i punës do jetë kryesisht në Berlin Zehlendorf / Steglitz.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Forcimi i mureve
  • Vendosja e kanaqeve
  • Zhvillimi i hapësirave
  • Sigurimi dhe ngritja e sheshit të ndërtimit
  • Nga klieni janë parashtruar këto kushte për punësim
  • Nuk nevojitet njohuri paraprake
  • Gatishmëria për të mësuar (të gjitha aktivitetet e punës do mësohen me kohë)
  • Na vjen mirë për aplikimin tuaj!
Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 625 herë

#Marketing