Punëtor Ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 24 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10470
Data e publikimit 9 May 2020 - 00:52
perZukunft Arbeitsvermittlung GmbH & Co. KG
Adresa Frau Osei Karl-Marx-Str. 127
Emaili perZukunft Arbeitsvermittlung GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www : http://www.perzukunft.de
Rrjetet
Përshkrimi

Doni të merrni pjesë në ndërtimin e qytetit? Atëherë aplikoni menjëherë si punonjës ndihmës tek Zukunft! Merrni pjesë personalisht në ndërtimin e qytetit dhe mbështesni ekipin tonë dhe të tjerët në ndërtimin e urave.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

performoni dëtyra të ndërtimtarisë, kontrolloni materialet dhe pajisjet

ofroni ndihmë në sektorin tuaj

 siguroni punën tuaj me ekspertizë

 performoni detyra pastrimi

performoni punën tuaj, dhe të kontruktimit të ndërtesave

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 390 herë

#Marketing