Ndihmës/Ndërtimtari: Rinovim i banesave dhe ndërtesave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8710
Data e publikimit 7 Oct 2019 - 16:30
perZukunft Arbeitsvermittlung GmbH & Co. KG
Adresa Frau Osei Karl-Marx-Str. 127
Emaili perZukunft Arbeitsvermittlung GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www : http://www.perzukunft.de
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  •  Punë të përgjithshme montimi në ndërtesa/banesa
  •  Shtrirja e pllakave të gipsit 
  •  Transporti i materialit në punishte 
  •  Punë të përgjithshme ndihmëse 
Eksperiencat
  •  Njohuri të përgjithshme dhe përvojë në ndërtimtari 
  •  Fleksibilitet
  •  Saktësi 
Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 688 herë