Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni EN, Britani e Madhe
Data e skadimit 27 Sep 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #10548
Data e publikimit 27 Jul 2020 - 14:00
Personnel
Adresa Finland
Emaili Personnel Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.personnel.fi/
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë të punësojmë katër zdrukthëtarë në një projekt kompleks.

Klienti ynë pret etikë të mirë pune dhe standarde të larta, kështuqë nëse jeni të interesuar na kontaktoni sa më shpejtë.

Për këtë vend pune janë 6 muaj punë provuese. Pas kësaj ju do keni mundësinë të punësoheni në bazë të përhershme.

Eksperiencat

Ju duhet të keni përvojë paraprake si zdrukthëtar dhe të posedoni patent shoferin.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 34 herë