Punëtor ndihmës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bielefeld, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Punë e përgjithshme
ID e punës #4514
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 13:00
Personalreferentin Werk Lübeck
Adresa Potsdamer Straße 180 D-33719 Bielefeld
Emaili Personalreferentin Werk Lübeck Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania jonë ka në treg rreth 27 vite që atëherë është zhvilluar në një operator mbarëkombëtar të shpimit të betonit dhe ofrimit të shërbimeve të përpunimit të betonit, përmes kërkesave dhe projekteve.Ne jemi përherë të përditësuar me mjetet dhe teknikat më modern.Kërkojmë një punonjës ndihmës fleksibil dhe entuziast në sektorin e ndërtimtarisë me certifikim, përvojë dhe njohuri në shpimin e betonit.Aftësi të mira në mjeshtëri janë të domosdoshme.

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 134 herë

#Marketing