Betonier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Alesund, Norvegji
Data e skadimit 27 Oct 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3105
Data e publikimit 7 Sep 2018 - 11:00
PersonalHuset
Adresa Stockholm , Swden
Emaili PersonalHuset Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.se.issworld.com
Rrjetet
Përshkrimi

Në emër të klientit tonë kërkojmë një betonier më përvojë për degën e qytetit Alesund.

Eksperiencat
  • Përvoja e punës si betonier
  • Përballimi i punës
  • Gjendja e mirë fizike
  • Patent shoferi
  • Njohja e mirë e gjuhës angleze apo norvegjeze

 

Për personin e duhur ne mund të oftojmë një page mjaft konkurruese, ambient të kënaqshëm pune, kushte të mira të punës dhe një kontrate të përhershme.

 

Tel.: +383 49 72 02 99 - Viber

Kjo ofertë ka 9 aplikues dhe është shikuar 2,960 herë

#Marketing