Punonjës në fermë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #6404
Data e publikimit 18 Nov 2019 - 11:45
Personal Sigma Olten AG
Adresa Jurastrasse 19 4600 Olten
Emaili Personal Sigma Olten AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.ps-olten.ch/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja
  • Aktivitetet pastruese ndaj bimëve
  • Ujitja
  • Mirëmbajtja e mjeteve dhe makinave të punës
Eksperiencat
  • Përvojë e jashtëzakonshme në fushën e bujqësisë si fermer
  • Trajnim apo shkollim në këtë fushë
  • Personalitet i shkëlqyer, mënyrë e pastër e kryerjes së punëve
  • Gjendje e mirë fizike
  • Posedimi i patentës, kategoria B
  • Njohje e rrjedhshme e gjuhës gjermane
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 1,101 herë

#Marketing