Saldues (5 vende)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Mynhen, Gjermani
Data e skadimit 4 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3363
Data e publikimit 15 Sep 2018 - 08:34
persona service AG & Co. KG
Adresa Paderborn, Delbriick , Marsberg , Warburg
Emaili persona service AG & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Persona Service AG & Co. KG me lokacion në Mynhen të Gjermanisë kërkon të punësojë pesë saldues.

Ne iu ofrojmë:

  • Mundësi për punësim të përhershëm
  • Zhvillim në karrierë
  • Mundësi për trajnim të vazhdueshëm
Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ju do kryeni detyra të ndryshme pune varësisht prej kualifikimeve tuaja dhe varësisht prej përvojës suaj të punës. Ne punojmë kryesisht me teknikat MAG, MIG dhe TIG.

Eksperiencat

Përvoja paraprake dhe gjendja e mirë fizike janë avantazh.

Dërgoni sa më shpejtë CV tuaj!

 

e-mail:[email protected]

Viber: +383 49 720 999

Whatsap +355697311433

Kjo ofertë ka 7 aplikues dhe është shikuar 2,099 herë

#Marketing