Konsulent IT

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Waterloo, Kanada
Data e skadimit 19 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #9690
Data e publikimit 19 Nov 2019 - 10:00
PeaceWorks Computer Consulting Inc.
Adresa Waterloo, ON N2L 5Z4
Emaili PeaceWorks Computer Consulting Inc. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

• Menaxhimi dhe ndërtimi i marrëdhënieve me klientët
• Menaxhimi i kërkesave operacionale të klientit dhe vizionit strategjik
• Kuptimi i kërkesave operative dhe strategjike të një klienti,
• Kombinimi i këtyre me zgjidhje të përshtatshme dhe të përballueshme për IT
• Hartimi i një infrastrukture informatike që është i përballueshëm dhe në mënyrë efektive e lëviz klientin drejt qëllimeve të tij.
• Merrni pjesë në mbulimin mbështetës jashtë orarit  

Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 191 herë