Mekanik i Makinerisë së Rëndë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Dawson Creek, BC, Kanada
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4468
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 10:30
Peace River Regional District jobs
Adresa Dawson Creek
Emaili Peace River Regional District jobs Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Klienti ynë me baze në Alberta aktualisht është duke rekrutuar për mekanizmat me përvojë të pajisjeve të rënda. Nëse jeni një teknik i kualifikuar HGV me përvojën kryesore të tregtisë, kjo mund të jetë mundësia juaj për të siguruar një pozicion me një përfaqësues kryesor.

Përfitimet:

  • Pagë të mirë vjetore
  • Kushte të mira pune
  • Pushime me pagesë

 

Eksperiencat
  • Licenca e udhëtimit
  • 5vjet përvojë pune
  • Përvojë në mirëmbatjen dhe servisimin e pjesëve të traktorit
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 140 herë

#Marketing