Agjent Shitje

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 4 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Kujdesshmëri Mbështetje teknike Mikpritje Organizativ Planifikim Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #7851
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 16:45
Partner Ballkanik shpk
Adresa Tirane
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Partner Ballkanik sh.p.k. kërkon të punësojë agjent shitje.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

•Shpërndarja e produkteve në zonën dhe klientët përkatës
•Të dorëzojë produktin e porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm dhe të përfundojë transaksionin sipas rregullave në fuqi
•Rregullon dhe organizon marrëdhëniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pikë
•Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kërkesat e tyre
•Regjistron të dhënat për porositë dhe shitjet në palmar-sistem shitje
•Raportimi i shitjeve ditore tek supervizori perkatës
•Zhvillimi i gamës së produkteve në klientët aktualë
•Koordinimi i porosive të klientëve në bazë të një vlerësimi logjik
•Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi
•Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e zonës

Eksperiencat

•Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh),
•Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes
•Njohuri në gjuhën angleze
•Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve të kompanisë
•Aftësi të mira komunikuese, tregtimi dhe negocimi
•Aftësi për të menaxhuar kohën në terren
•Aftësi të mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme në treg
•Të jetë i gatshëm të pershtatet, të marrë përgjegjësi
•Të jetë i aftë të punojë në grup
•Të jetë i aftë të punojë nën presion
•Të jetë i aftë të zgjidhë problemet personalisht
•Të posedojë leje drejtimi automjeti.

Nëse mendoni se i plotësoni kushtet e mësipërme, ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën [email protected] . Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

#Marketing