Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Fi, Finland
Data e skadimit 29 Mar 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #2994
Data e publikimit 14 Feb 2018 - 10:00
OPTEAM
Adresa Finlandë
Emaili OPTEAM Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.opteam.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për punëtor ndërtimi të kualifikuar dhe të profesionalizuar për të ofruar shërbime ndaj klientëve tanë të kontraktuar.

Ne jemi të përkushtuar që t’i shërbejmë sa më mirë klientët tanë prandaj qëndrimi pozitiv dhe cilësitë personale janë shumë të çmuara tek ne.

Eksperiencat

Nëse keni disa vite përvojë pune në ndëtimtari, ndonjë kualifikim apo trajnim në këtë fushë, dhe dëshirë për të poseduar veturë të kompanisë atëherë mund të jeni kandidati i duhur për ne.

Nëse mendoni se i posedoni të gjitha këto cilësi që i përmendëm atëherë mos hezitoni të aplikoni.

Kjo ofertë ka 10 aplikues dhe është shikuar 1,645 herë

#Marketing