Montues i klimave

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Helsinki, Finland
Data e skadimit 15 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #10462
Data e publikimit 7 May 2020 - 18:18
OPTEAM
Adresa Finlandë
Emaili OPTEAM Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.opteam.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë për të punësuar një kandidat të motivuar dhe entuziast për klientin tonë si montues klimash

Detyrat dhe Përgjegjësitë

si montues klimash.

Ne po kërkojmë një individ që ka një përvojë të pasur në montimin e klimave së paku tre vite, aftësi riparimi dhe aftësi për leximin e skicimeve inxhinierike.

Ne kërkojmë një person që është energjik dhe ka qëndrim të mirë të punës.

Posedimi i patent shoferit është avantazh. Puna do aranzhohet pasi që të intervistohet kandidati i duhur.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 154 herë

#Marketing