Java Programer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Verdun QC, Kanadë
Data e skadimit 15 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm Organizativ
Kategoria IT & Dizajn
ID e punës #5036
Data e publikimit 15 Mar 2019 - 16:00
OPES Software
Adresa Verdun QC
Emaili OPES Software Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

OPES Software është duke kërkuar kandidatë  në mënyrë aktive për t'u bashkuar me ekipin tonë të zhvillimit.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Kërkojmë programmer qe ka njohuri të mira te gjuhës Java.
  • Kandidatët duhet te kenë njohuri te mira te teknologjive siq janë ; XML, HTML, .NET etj.
  • Kohëzgjatja është permanente me 37.50 orë në javë.
  • Duhet te ketëë  njohuri shumë të mira të gjuhës frengjisht.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 67 herë

#Marketing